loader
Foto

Lia Pfeiffer - creatorul de „pufoşenii”

Lia Pfeiffer spune despre ea că este un hibrid între un designer, un artist vizual şi un handmader.

 

Roxana Morun
Selfie

După absolvirea Facultăţii de Arte din Timişoara, a făcut web design, iar acum face...„pufoşenii”.

Creaţiile Liei nu sunt doar nişte jucării de pluş, ci sunt personaje cu multă personalitate şi poveşti frumoase, care îi bucură deopotrivă pe cei mici şi pe cei mari.

"Lia Jucăria" îşi spune singură povestea la SELFIE. Nu i-a fost uşor, dar i-au stat alături câteva oiţe. Şi-un nor. Şi încă alte câteva personaje. Ca de exemplu Ieri, Azi şi Mâine.

Daca vreţi să le cunoaşteţi, urmariţi-o pe Lia la SELFIE, sâmbătă, 24 martie, de la ora 17.30 , la TVR 3 şi la TVR Timişoara.

Emisiunea "Selfie" se difuzează sâmbătă 24.03.2018, de la ora 17.30, la TVR Timișoara (cu reluare duminica 25.03.2018 , de la ora 12.00), iar pe TVR 3 sâmbătă 24.03.2018, de la ora 17.30.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. 

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara