loader
Foto

Galerie foto

Liga Europei Centrale la baschet revine în 2015 la TVR Timişoara şi TVR3

Vicecampioana României, BC UVG ICIM Arad, a revenit în 2015 în Liga Europei Centrale într-o confruntare pe teren propriu cu liderul incontestabil al campionatului Austriei, Flying Foxes Post Viena. BC UVG ICIM Arad - Flying Foxes Post Viena, scor 81-64.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Meciul de baschet este disponibil online pe TVR+

Cu 11 victorii în tot atâtea apariţii în competiţia internă, austriecele suferă în Europa, unde ocupă ultima poziţie.

De partea cealaltă, echipa condusă de Jose Araujo şi-a dozat excelent resursele pentru competiţia pe care şi-a adjudecat-o în două rânduri, trecând la pas de toate oponentele.

Deşi mai degrabă concentrate pe echilibrata situaţie din liga naţională, arădencele nu îşi pot permite paşi greşiţi în faţa propriilor suporteri în drumul spre un nou triumf european.

BC UVG ICIM Arad- Flying Foxes Post Viena va avea loc miercuri, 14 ianuarie, de la ora 18.15, în Sala Sporturilor „Victoria” şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de TVR Timişoara şi TVR 3.

 

 

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)

7:30 În prelungiri (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara