loader
Foto

Luna plină de teatru la Arad

„Luna plină de teatru” nu înseamnă nimic altceva decât spectacole multe, bune şi la preţuri pentru toate buzunarele.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Evenimentul are loc la Arad şi se află la cea de-a treia ediţie. Va avea startul în 8 ianuarie şi se va incheia în 8 februarie.

Este proiectul cu care Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad întâmpină un nou an, despre care avem convingerea că va fi înţesat de provocări, bucurii fără măsură şi momente greu de uitat.

Amănunte despre propunerile instituţiei arădene primim dinspre managerul acestuia, Bogdan Costea, care va fi însoţit, în direct, de către un reprezentant important al teatrului din oraşul de pe Mureş: regizorul Ştefan Iordănescu.

Filarmonica Banatul din Timişoara este una dintre instituţiile-emblemă ale oraşului. Ale regiunii, am putea spune. Dincolo de concertele din Sala Capitol, Orchestra şi Corul Filarmonicii au generat, de-a lungul anilor, evenimente care au scris istorie.

Începutul de an este un start potrivit pentru noi proiecte şi pentru alte provocări. Managerul Filarmonicii Banatul, Ioan Coriolan Gârboni, ne garantează că surprizele se vor ţine lanţ şi că instituţia pe care o coordonează va duce renumele Timişoarei la sute şi mii de kilometri de malurile Begăi. Ca şi până acum, de altfel.

În platou, în această seară, Ioan Coriolan Gârboni şi dirijorul Orchestrei Filarmonii Banatul, Radu Popa.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, marţi 6.01.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 7.01.2015 la ora 11.30.

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

23:30 Regatul Sălbatic

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara