loader
Foto

Galerie foto

Marco Mendoza va concerta la Timişoara

Marco Mendoza - unul dintre numele care au scris istorie de-a lungul timpului pe toate scenele, alături de Whitesnake sau Thin Lizzy revine la Timișoara, la Reflektor Venue pe 14 octombrie 2017, şi în acestă seară la “Ora regiunii”.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Cu un background impresionant de artişti alături de care a lucrat, de la Along The Way - albumul solo al lui Bill Ward (fostul toboșar Black Sabbath), cântând în turneu şi înregistrând alături de Ted Nugent și până la trupe în care a activat: Lynch Mob, Soul SircUS, Black Star Riders, Blue Murder, Mendoza Heredia Neto și actual cu The Dead Daisies.

Succesul înregistrat în urma turneului sold-out pe care l-a susținut cu trupa The Dead Daisies în Europa, l-a determinat pe artist să se reîntoarcă pe continentul european şi cu proiectul său solo, spre entuziasmul iubitorilor de muzică rock şi jazz!

Fundaţia Comunitară Timişoara reuneste din nou Cercul de donatori , marţi 17 septembrie, de la ora 17.30. Întâlnirea din această toamnă va avea loc la Basca Solidart, un spaţiu pentru solidaritate şi acţiune şi totodată un spaţiu de întâlnire pentru persoane vulnerabile, artişti şi comunitate.(w500)

Celor de la Basca li se va alătura platforma de jurnalism independent in.TM, alcătuită din câţiva jurnaliști care cred că Timişoara are nevoie de presă critică, curată şi curajoasă. Despre proiecte vom discuta cu Daniela Chesaru Daia, Marko Tollea si Victor Dragoş.

Raluca Grumăzescu şi Denis Halasz de la Teatru Portabil vin sa ne povestească despre cum s-a desfaşurat proiectul lor, Scoala de vară, unul dintre cele pentru care s-a alergat la Timotion.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 11.10.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 12.10.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Timișoara Capitală culturală europeană

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara