loader
Foto

Galerie foto

MATRIX, o invitaţie la dans

Trupa MATRIX Dance a fost înfiinţată în 1997 de catre Irina Obîrsan Nedelcu, fondator şi coregraf al formatiei. La început aceasta a avut în componenţă doar 5 dansatori, dar numarul lor a crescut de la an la an.

 

Roxana Morun
Selfie

Astăzi MATRIX este o trupa compactă, bine închegată cu oameni minunaţi, talentaţi, care au reuşit să se remarce atât pe plan local şi naţional, cât şi pe plan internaţional.(w500)

Membrii trupei au participat şi au castigat premii importante la: Festivalul Naţional Studenţesc de Dans Sibiu, ( Trofeul festivalulul şi premiul pentru cea mai bună coregrafie din concurs în 2017), concursurile organizate de Federaţia Internaţionala de Dans modern de la Ghiroda, Budapesta (Ungaria), concursurile organizate de Open Dance Festival, de la Vrsac, Zrenjanin ( SERBIA), Viena ( Austria) , Praga (Cehia) World Artistic Dance Federation din Ghiroda. În palmaresul trupei de dans se regasesc peste 100 de premii I şi multe alte premii, în total 182.

Genurile preferate ale formatiei sunt: dans modern, contemporan, musical, art dance, dance show, hip hop, jazz, caracter si show revue.

Povestea integrală a trupei timişorene de dans, MATRIX, o aflaţi sâmbătă, 6 octombrie 2018, de la ora 17.30, la TVR Timişoara şi TVR 3, la SELFIE.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.


 

9:00 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara