loader
Foto

Galerie foto

MATRIX, o invitaţie la dans

Trupa MATRIX Dance a fost înfiinţată în 1997 de catre Irina Obîrsan Nedelcu, fondator şi coregraf al formatiei. La început aceasta a avut în componenţă doar 5 dansatori, dar numarul lor a crescut de la an la an.

 

Roxana Morun
Selfie

Astăzi MATRIX este o trupa compactă, bine închegată cu oameni minunaţi, talentaţi, care au reuşit să se remarce atât pe plan local şi naţional, cât şi pe plan internaţional.(w500)

Membrii trupei au participat şi au castigat premii importante la: Festivalul Naţional Studenţesc de Dans Sibiu, ( Trofeul festivalulul şi premiul pentru cea mai bună coregrafie din concurs în 2017), concursurile organizate de Federaţia Internaţionala de Dans modern de la Ghiroda, Budapesta (Ungaria), concursurile organizate de Open Dance Festival, de la Vrsac, Zrenjanin ( SERBIA), Viena ( Austria) , Praga (Cehia) World Artistic Dance Federation din Ghiroda. În palmaresul trupei de dans se regasesc peste 100 de premii I şi multe alte premii, în total 182.

Genurile preferate ale formatiei sunt: dans modern, contemporan, musical, art dance, dance show, hip hop, jazz, caracter si show revue.

Povestea integrală a trupei timişorene de dans, MATRIX, o aflaţi sâmbătă, 6 octombrie 2018, de la ora 17.30, la TVR Timişoara şi TVR 3, la SELFIE.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.


 

3:30 Sarea în bucate (R)

(Reluare)

4:00 Descoperă vestul

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara