loader
Foto

Galerie foto

Miercuri în direct de la Arad: baschet la TVR Timișoara

Miercuri, 29 ianuarie de la 18.30 în direct la TVR Timişoara şi TVR 3, campioana României şi deţinătoarea trofeului european primeşte vizita celui mai redutabil adversar al grupei, pe conaţionalele din Alba Iulia.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

De 4 ori se întâlnesc într-o singură lună BC UVG ICIM Arad şi CSU Alba Iulia în cele trei competiţii în reprezentantele baschetului feminin românesc sunt angrenate: campionat, cupă şi Liga Europei Centrale.

Miercuri, 29 ianuarie de la 18.30 în direct la TVR Timişoara şi TVR 3, campioana României şi deţinătoarea trofeului european primeşte vizita celui mai redutabil adversar al grupei, pe conaţionalele din Alba Iulia în CEWL (Liga Europei Centrale).

Cu loturi valoric echilibrate, cele două echipe au oferit partide spectaculoase cu răsturnări de situaţii şi tensiune până în ultima secundă de joc.

Arădencele au fost învinse doar o singură dată în toate competiţiile sub conducerea lui Jose Araujo, au statutul de lider al grupei şi avantajul moral asupra ardelencelor.

De partea cealaltă, elevele antrenate de Miroslav Popov nu au ce pierde în faţa unui adversar pe care îl cunosc perfect, o bună parte a lotului evoluând de-a lungul timpului pentru Arad.

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara