loader
Foto

Galerie foto

Muzică americană şi jazz la Arad

De joi şi până duminică Aradul va fi gazda ediţiei cu numărul trei a Festivalului Internaţional de Muzică Americană & Jazz.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Evenimentul se va desfăşura pe Lacul de la Pădurice, iar locaţia aleasă va da un plus de emoţie fiecărui concert în parte.

Începând cu 8 seara a fiecăreia dintre cele patru zile de festival vom fi martori ai unor adevărate spectacole, cu protagonişti remarcabili: Jamie Smith’s Mabon, Lucian Nagy & Balkumba Tribe, Sebastian Spanache Trio sunt doar o parte dintre ei.

Amănunte legate de eveniment primim, în direct, dinspre Alin Văcean, director al Filarmonicii de Stat Arad, care va fi însoţit de către muzicianul Lucian Nagy.

Corul şi Orchestra Filarmonicii Banatul din Timişoara au susţinut sâmbăta care tocmai a trecut un (alt) concert inedit. Pe stadionul Ştiinţa au răsunat, în uralele sutelor de melomani, acorduri din Mozart, Queen, Strauss etc.

S-a cântat, s-a dansat, au fost lansate lampioane şi artificii, iar atmosfera a fost din aceea care te hrăneşte, sufleteşte, preţ de multă vreme.

Detalii despre concert, dar şi referitoare la alte proiecte ale instituţiei pe care o conduce, ne dă, în direct, domnul Ioan Coriolan Gârboni.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 16.06.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 17.06.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara