loader
Foto

Galerie foto

Muzica şi dansul, forme de exprimare a emoţiilor

Giroc Musical Teens (sau Tinerii Muzicieni din Giroc) este un grup muzical care a luat fiinţă la finele anului 2012, în comuna Giroc.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Iniţiativa formarii acestui grup le aparţine primarului comunei şi lui Sergiu Simonese. Grupul a apărut din dorinţa de a oferi elevilor de gimnaziu o alternativă şi posibilitatea de a participa la un cerc de muzica pop.

Elevii adolescenţi, au posibilitatea de a învaţa un instrument precum chitara sau orga, dar şi de a cânta vocal cântece originale, special compuse pentru ei. De la înfiinţare şi până acum GMT a participat cu succes la mai multe concursuri şi fetivaluri.

Istoria acestui grup o vom afla chiar de la coordonatorul său, Sergiu Simonese, cel care este şi compozitorul pieselor pe care grupul le va interpreta live la „Ora regiunii”.

“Dance the way to your feelings” este titlul workshop-ului pe care Beatrice Bobic, instructor de dans, îl propune iubitorilor de dans, dar şi celor care vor să-şi găsescă echilibrul interior.

Workshop-ul este destinat tuturor celor care îşi doresc să simtă muzica, să simta dansul şi să o facă prin a-şi deschide inima. Emoţiile ne acompaniază zi de zi, iar de multe ori nu le putem exprima liber, ci le reprimăm.

Dansul ne poate ajuta să le eliberăm cu mai multa uşurinţă şi mai ales să le simţim din plin, deoarece cuvintele nu sunt de ajuns pentru a exprima ce simţim.

Cum va fi la “Dance the way to your feelings” ne va povesti Beatrice Bobic, iar cea care va dansa va fi Ioana Chihai.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 6.04.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 7.04.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara