loader
Foto

Galerie foto

Muzică şi pictură la "Ora Regiunii"

Galeria Pygmalion de la Casa Artelor găzduieşte, începând cu 26 mai, o nouă expoziţie.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Picturile artistului vizual Cristian Buzneanu se vor afla pe simeze, sub titlul „What’s Next”?

Arădeanul absolvent al Artelor timişorene are peste 20 de expoziţii personale, foarte multe participări la expoziţii de grup şi lucrări în colecţii particulare din întreaga lume. Îl puteţi întâlni joia asta, la ora 18, la Casa Artelor din Timişoara.

Despre artist şi opera sa vorbesc astă-seară, în direct, criticul de artă Marcel Tolcea şi directorul Direcţiei pentru Cultură Timiş, Sorin Vlad Predescu. Însoţiţi vor fi de către Buz însuşi.

Ansamblul de Percuţie „Splash” al Colegiului de Artă „Ion Vidu” din Timişoara va fi prezent pe scena Festivalului Artelor Timişorene.

A fost înfiinţat în anul 1996 şi de atunci se află sub conducerea doamnei profesor Alina Jumugă Cuibariu. Este un ansamblu ciclic format din elevi ai claselor de percuţie din cadrul şcolii timişorene numită mai sus.

Despre activitatea recentă a tinerilor aflăm amănunte în această seară. Prezenţi în platou vor fi Amelia Trifu şi Philip Goron, alături de dascălul lor, prof. Alina Jumugă Cuibariu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 24.05.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 25.05.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

21:00 Film serial (R)

(Reluare)

22:00 Cântec și poveste (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara