loader
Foto

Pregătiri pentru „Balul vienez”, la Regional Cafe

Alături de rubricile permanente, subiectele ediției includ kendo și pregătirile pentru balul vienez.

 

Diana Bogea
Veronica Mihoc
Andrei Borosovici
Ioana Vârtosu
Regional Cafe

UPDATE: Ediţia de joi, 28 noiembrie, este disponibilă online pe TVR+

„Regional Cafe” dă trezirea şi în această vineri cu subiecte numai bune de savurat alături de o ceaşcă de cafea. Există, ca de obicei, rubricile deja consacrate: „La punct fix”, în care se vorbeşte despre comunicare cu Simona Hupov, „Picătura de sănătate” cu Ioana Vârtosu, care aduce sfatul medicului, „E pur si muove”, unde comisarul Liviu Cristian informează telespectatorii despre regulile si neregulile din trafic. Ziua bună...cu sportul de dimineaţă se cunoaşte, astfel că Suada aduce porţia zilnică de zumba.

Zona de happening este „acaparată” de Adrian Mardan, care va interpreta live, la chitară, câteva dintre piesele incluse în cel mai nou proiect al său, MardanA.

Kendo este unul dintre sporturile cu origini asiatice despre care nu se cunosc foarte multe lucruri. Invitații emisiunii, practicanți de Kendo, s-au întors cu medalii de la Campionatele Naționale și povestesc despre tainele acestui sport și despre recenta competiție.

Balul Vienez de la Timișoara se află la cea de-a doua ediție, iar organizatorii promit că va fi cel puțin la fel de strălucitor și elegant ca anul trecut. Despre debutanți, participanți și numeroasele surprize programate pentru 6 decembrie vorbește Mihai Ghizdăreanu, unul dintre oamenii implicați direct în eveniment.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 joi 28.11 de la ora 7.00.

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara