loader
Foto

Niculae, Goga, Hora şi Veselovsky – în negocieri cu ACS Poli!

În cadrul emisiunii „În prelungiri” de la TVR Timişoara, recent-numitul manager sportiv de la ACS Poli, Daniel Stanciu a confirmat că poartă negocieri cu jucători importanţi pentru viitorul sezon al echipei în liga întâi.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Daniel Niculae (Rapid), Dorin Goga şi Ioan Hora (ASA Târgu Mureş) şi Robert Veselovsky (Universitatea Cluj) sunt fotbalişti cu care gruparea bănăţeană se află în negocieri, potrivit oficialului polist.

Stanciu a mai precizat că varianta dinamoviştilor Elhamed şi Bunoza a cazut, pe ultimul Pescara nemaidorind să îl împrumute gratis.

În altă ordine de idei, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că actuala echipă va evolua în următorul sezon în alb-violet.

Echipa va juca tot pe stadionul „Dan Păltinişanu” deşi edilul a transmis primului-ministru, Victor Ponta, o cerere de finanţare de la bugetul de stat a unui complex care să cuprindă şi o arenă, aşa cum se întâmplă la Craiova sau Târgu Jiu.

Robu a precizat că municipalitatea e dispusă să intre în proiect cu co contribuţie de câteva milioane de euro.

Drepturile de utlilizarea a culorilor şi palmaresului au fost cedate de administratorul judiciar al societăţii lui Marian Iancu către ACS pe o perioadă de un an.

Din pricina regulamentelor fotbalistice interne, gruparea va fi nevoită să se înscrie în actuala ediţie de campionat cu actualul nume.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 30.05.2015 de la ora 17.00 și este redifuzată pe ambele canale duminică 31.05.2015 de la 1.45.

Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro//editie-in-prelungiri-339551.

 

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara