loader
Foto

Nu ştiu şi nici n–o să afle cum sună muzica, glasul mamei sau zgomotul ploii

"O lume tăcută" este titlul reportajului care prezintă un univers al oamenilor pe care soarta i-a obligat să trăiască în linişte, fără să vorbească şi fără să audă.

 

Cosmin Jitariuc
Reporter Special

"O lume tăcută" este titlul reportajului care prezintă un univers al oamenilor pe care soarta i-a obligat să trăiască în linişte, fără să vorbească şi fără să audă.

Nu ştiu şi nici n-o să afle cum sună muzica, glasul mamei sau zgomotul ploii.

Cosmin Jitariuc: "Este o lume în care am intrat și despre care știm foarte puțin. O lume interesantă, deschisă pentru cei care vor să o cunoască, o lume cu bune și rele. Am cunoscut în timpul filmărilor oameni deosebiți și copii extraordinari. Vă las să vedeți despre ce e povestea".

Emisiunea "Reporter Special" se difuzează pe TVR Timișoara, sâmbătă 13 octombrie 2018 de la ora 19.00 (cu reluare duminică 14 octombrie 2018 de la orele 13.00) iar pe TVR3 sâmbătă, 13 octombrie 2018, de la ora 17.30 .

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.

Realizator: Cosmin Jitariuc, Imagine: Iuliu Theer,  Montaj: Ilie Mandravel

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

21:30 Europa 360

 
Gheorghiță, la

Gheorghiță, la "Sarea în bucate"

publicat: miercuri, 29 mai 2024

În curând, mâncare ciobănească la "Sarea în bucate"!

Plimbare pe Bega cu

Plimbare pe Bega cu "Pelicanul" | VIDEO

publicat: luni, 27 mai 2024

Două ore de plimbare pe Bega cu plecare de la D'arc pe mal până la ecluza de la Sânmihaiu Român, în 6 minute de imagini de suflet. Important este ...

O ediție "Forum Economic" despre cum se derulează investițiile oamenilor de afaceri italieni din România, cum percep aceștia actualitatea ...

 

#tvrtimisoara