loader
Foto

O cafenea din Timişoara, casă temporară pentru pisicile abandonate | VIDEO

Mai mulţi părinţi împreună cu copiii lor au ales să petreacă timp liber în compania pisicilor, într-o cafenea din Timişoara.

 

Mulţi dintre ei locuiesc la bloc şi nu îşi permit să ţină în casă animale de companie. Este unul din motivele pentru care vin să se joace la cafenea cu micuţele feline. Cafeneaua funcţionează şi ca adăpost temporar pentru pisicile salvate.

Problema micilor feline abandonate este una reală în Timişoara, dar puţine persoane fac ceva în acest sens. Dacă în cazul câinilor vagabonzi există mai multe asociaţii de profil, nu același lucru putem spune despre pisici abandoate.

Pisicile se numără printre cele mai populare animale de companie. Sunt creaturi simpatice, drăgălașe, misterioase iar, în anumite culturi, sunt considerate sacre.

18:30 Izolați în România (R)

(Reluare)

19:00 În prelungiri – direct

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara