loader
Foto

O dispariție nesoluționată la "Ediția de Vest"

Circumstanțele în care a disparut omul de afaceri arădean, Abel Apolstol rămân un mister după mai bine de 6 luni de la eveniment.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Există un suspect, cercetat în stare de arest preventiv: soțul partenerei sale de afaceri. Cazul a fost mutat la judecătoria Reșița, martorii în dosar se încurcă în declarații, iar cadavrul, dacă există, nu a fost găsit până acum.

Pe 1 mai 2013 Abel Apostol a fost văzut pentru ultima oară la baza sportivă pe care o deținea în Arad, împreună cu partenera sa de afaceri, Alina Buleu. Anchetatorii au stabilit că Adrian Buleu, soțul partenerei de afaceri, este unul dintre ultimii oameni cu care s–a întâlnit Apostol.

Ultimul apel înregistrat pe telefonul mobil a lui Abel Apostol a fost în jur de ora 21.00 a zilei de 1 mai. Procuratura și poliția au declanșat ancheta, iar în paralel, familia a început căutările. Timp de mai multe săptămâni membrii familiei, polițiștii și voluntarii au scotocit zona. A fost descoperită o mașină incendiată în pădure, dar nici urmă de cadavru.

Adrian Buleu, soțul partenerei de afaceri, a fost reținut și învinuit de crimă în acest caz, care se judecă acum la Reșița. Buleu neagă acuzatiile, iar martorii cheie, angajați ai firmei, se contrazic în declarații și susțin că au fost agresați de polițiști și obligați să mintă. Miza presupusei crime ar putea fi separarea celor doi asociați, lucru pe care și–l dorea Apostol.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara luni 25.11 la ora 19.00, cu reluare marți 26.11 la ora 10.00.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara