loader
Foto

O dispariție nesoluționată la "Ediția de Vest"

Circumstanțele în care a disparut omul de afaceri arădean, Abel Apolstol rămân un mister după mai bine de 6 luni de la eveniment.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Există un suspect, cercetat în stare de arest preventiv: soțul partenerei sale de afaceri. Cazul a fost mutat la judecătoria Reșița, martorii în dosar se încurcă în declarații, iar cadavrul, dacă există, nu a fost găsit până acum.

Pe 1 mai 2013 Abel Apostol a fost văzut pentru ultima oară la baza sportivă pe care o deținea în Arad, împreună cu partenera sa de afaceri, Alina Buleu. Anchetatorii au stabilit că Adrian Buleu, soțul partenerei de afaceri, este unul dintre ultimii oameni cu care s–a întâlnit Apostol.

Ultimul apel înregistrat pe telefonul mobil a lui Abel Apostol a fost în jur de ora 21.00 a zilei de 1 mai. Procuratura și poliția au declanșat ancheta, iar în paralel, familia a început căutările. Timp de mai multe săptămâni membrii familiei, polițiștii și voluntarii au scotocit zona. A fost descoperită o mașină incendiată în pădure, dar nici urmă de cadavru.

Adrian Buleu, soțul partenerei de afaceri, a fost reținut și învinuit de crimă în acest caz, care se judecă acum la Reșița. Buleu neagă acuzatiile, iar martorii cheie, angajați ai firmei, se contrazic în declarații și susțin că au fost agresați de polițiști și obligați să mintă. Miza presupusei crime ar putea fi separarea celor doi asociați, lucru pe care și–l dorea Apostol.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara luni 25.11 la ora 19.00, cu reluare marți 26.11 la ora 10.00.

1:00 Baschet (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara