loader
Foto

Oana Bolog Bleich și iubirea pentru povești | VIDEO

Despre fascinația Oanei pentru lumea poveștilor ați aflat chiar de la ea, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 13.00, la TVR 3.

 

Roxana Morun
Selfie

Oana Bolog Bleich este înainte de orice un om care își iubește semenii. A absolvit Facultatea de Arte Plastice, Departamentul Pictura, la Universitatea de Vest din Timisoara, unde, mai apoi, a făcut atât masterul, cât și doctoratul în arte vizuale cu tema „Imaginarul magic al copilariei- sursă și subiect în creația artistică”.

(w882)

Universul copilăriei i-a rămas aproape de suflet și îi e sursă de inspirație. De ceva vreme, la „Galeria din curte”, împarte bucuria creației cu copii care îi trec pragul.
Ediția este difuzată de TVR Timișoara:
Luni, 20 februarie, ora 20.30 (premieră) și în reluare marți, 21 februarie, ora 2.30, 13.30, sâmbătă, 25 februarie, ora 17.30, 23.30  și duminică, 26 februarie, ora 12.00.

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara