loader
Foto

"Ora de Vară": Invitație la operă și operetă!

„Ora de Vară” v-a invitat să faceţi cunoştinţa cu mezzosoprana Aura Twarowska, solistă la Opera de Stat din Viena.

 

Roxana Morun
Ora de Vară

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Mezzosoprana Aura Twarowska, solistă la Opera de Stat din Viena, a venit la "Ora de Vară".

Am aflat care a fost parcursul ei profesional, plecând din Lugojul natal, poposind pentru studii în Timişoara şi Bucureşti, iar mai apoi pe faimoasa scenă vieneză. Domnia sa ne-a dezvăluit şi cum au decurs proiectele româneşti în care e implicată de mai mulţi ani.

La finalul acestei săptămâni, în parcul Rozelor din Timişoara, se va desfaşura cea de-a X-a ediţie a „Festivalului de Operă şi Operetă”, festival cu un mare succes la public.

Despre eveniment, dar şi despre „Silvia”, opereta care va deschide festivalul, un spectacol care a obţinut Premiul pentru cel mai bun spectacol la Gala Operelor Naţionale 2014, am aflat amănunte de la baritonul Operei Naţionale Române din Timişoara, Cristian Rudic.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara luni 18.08.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara marți 19.08.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Cap de afiș

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara