loader
Foto

"Ora de Vară" te ajută în vacanţă !

În vacanţă uităm de griji şi ne propunem să ne relaxăm. Dar înainte de a pleca în concediu sunt câteva lucruri de care ar trebui să ţinem cont.

 

Andrei Borosovici
Ora de Vară

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Care sunt drepturile călătorului? Ce facem dacă lucrurile promise de agenţia de turism nu sunt realizate? Cum procedăm când compania de zbor anulează avionul care trebuia să ne ducă la destinaţie? Sunt doar o parte din întrebările la care a răspuns avocatul Şerban Ungur.

Iar dacă mergeţi în vacanţă alături de cei mici, trebuie să vă mai gândiţi la câteva aspecte, penntru a vă asigura că veţi avea un concediu liniştit.

Medicul Ioana Vârtosu v-a propus o discuţie legată de copilul dumneavoastră. Cum procedaţi atunci când plecaţi în vacanţă şi nu mai este loc de cărucior? Ce alte modalităţi de a purta copilul există?

Pentru că este vară şi toţi ne dorim să ne relaxăm, avem nevoie și de puţină muzică. Trupa Pseudonym s-a ocupat de acest aspect. Pseudonym a ajuns în 2012 în finala naţională la Eurovision, iar astăzi a venit în platoul TVR Timişoara pentru a vă ajuta să intraţi în atmosfera de vacanţă!

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 joi 24.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara vineri 25.07.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara