loader
Foto

"Ora de Vară" te ajută în vacanţă !

În vacanţă uităm de griji şi ne propunem să ne relaxăm. Dar înainte de a pleca în concediu sunt câteva lucruri de care ar trebui să ţinem cont.

 

Andrei Borosovici
Ora de Vară

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Care sunt drepturile călătorului? Ce facem dacă lucrurile promise de agenţia de turism nu sunt realizate? Cum procedăm când compania de zbor anulează avionul care trebuia să ne ducă la destinaţie? Sunt doar o parte din întrebările la care a răspuns avocatul Şerban Ungur.

Iar dacă mergeţi în vacanţă alături de cei mici, trebuie să vă mai gândiţi la câteva aspecte, penntru a vă asigura că veţi avea un concediu liniştit.

Medicul Ioana Vârtosu v-a propus o discuţie legată de copilul dumneavoastră. Cum procedaţi atunci când plecaţi în vacanţă şi nu mai este loc de cărucior? Ce alte modalităţi de a purta copilul există?

Pentru că este vară şi toţi ne dorim să ne relaxăm, avem nevoie și de puţină muzică. Trupa Pseudonym s-a ocupat de acest aspect. Pseudonym a ajuns în 2012 în finala naţională la Eurovision, iar astăzi a venit în platoul TVR Timişoara pentru a vă ajuta să intraţi în atmosfera de vacanţă!

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 joi 24.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara vineri 25.07.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

 

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Drumuri aproape

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara