"Ora de Vară" te ajută în vacanţă !
joi, 24 iulie 2014
În vacanţă uităm de griji şi ne propunem să ne relaxăm. Dar înainte de a pleca în concediu sunt câteva lucruri de care ar trebui să ţinem cont.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Care sunt drepturile călătorului? Ce facem dacă lucrurile promise de agenţia de turism nu sunt realizate? Cum procedăm când compania de zbor anulează avionul care trebuia să ne ducă la destinaţie? Sunt doar o parte din întrebările la care a răspuns avocatul Şerban Ungur.

Iar dacă mergeţi în vacanţă alături de cei mici, trebuie să vă mai gândiţi la câteva aspecte, penntru a vă asigura că veţi avea un concediu liniştit.

Medicul Ioana Vârtosu v-a propus o discuţie legată de copilul dumneavoastră. Cum procedaţi atunci când plecaţi în vacanţă şi nu mai este loc de cărucior? Ce alte modalităţi de a purta copilul există?

Pentru că este vară şi toţi ne dorim să ne relaxăm, avem nevoie și de puţină muzică. Trupa Pseudonym s-a ocupat de acest aspect. Pseudonym a ajuns în 2012 în finala naţională la Eurovision, iar astăzi a venit în platoul TVR Timişoara pentru a vă ajuta să intraţi în atmosfera de vacanţă!

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 joi 24.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara vineri 25.07.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

 

  • 21:00
    Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual
  • 21:30
    Minorităţi
  • 22:00
    Preluare TVR3