loader
Foto

"Ora Regiunii": „Cafekultour” și Salonul de Carte „Bookfest Timișoara”

„Cafekultour” a ajuns la ceas aniversar iar cea de-a treia ediție a Salonului de Carte „Bookfest Timișoara” începe azi.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

În perioda 5 – 10 aprilie se va desfășura, la Timișoara, cea de-a 10-a ediție a evenimentului intitulat „Cafekultour – săptămâna cafenelelor”.

Organizat de către Institutul Francez și Centrul Cultural German, proiectul va însemna, în acest an, jubiliar, șapte zile de evenimente culturale variate, care-și propun să promoveze diversitatea și arta tânără.

În aceste zile, în Aula Magna a UVT, au loc și proiecțiile din cadrul „Zilelor Filmului Francofon”, despre care vorbim cu tânăra regizoare a dramei „Marussia”, Eva Pervolovici, care este însoțită de către Delia Crăciun și Alina Baciu.

În perioada 27-30 martie, Salonul de Carte „Bookfest Timișoara” revine... la Centrul Regional de Afaceri. În cele patru zile de sărbătoare a cărții, timișorenii vor avea ocazia să ia contact cu titluri memorabile, dar și cu autori remarcabili.

Unul dintre aceștia, poetul Adrian Bodnaru, ne este alături astă-seară, dimpreună cu Mihai Mitrică, organizator al evenimentului.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara joi 27.03.2014 la ora 20.30 (cu reluare vineri 28.03.2014 la ora 11.30).

 

 

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

23:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara