loader
Foto

Galerie foto

"Ora Regiunii": Fizică şi Literatură

La Timişoara se desfăşoară, în aceste zile, Olimpiada Naţională de Fizică.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Competiţia este organizată de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Universitatea de Vest şi Liceul „Grigore Moisil”.

La competiţie participă 522 de elevi din toate judeţele ţării, dintre care 12 sunt din Timiş.

Despre acest subiect discutăm, în direct, cu prof. univ. dr. Sebastian Popescu, decan al Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii Al. I. Cuza (Iaşi), preşedinte al Comisiei de Organizare şi cu doi dintre participanţi: Ştefan Eniceicu şi Tudor Creţu.

„Instinct”. E titlul celui dintâi volum semnat Ioana Duda. Jurnalistă la origine, bloggeriţă cunoscută, angajată a unei multinaţionale, autoarea scrie fiindcă nu poate altfel.

O veţi cunoaşte astă-seară, în direct. Ne propunem s-o provocăm la poveşti de(spre) viaţă şi moarte, de(spre) ură şi iubire, la confesiuni legate de patima asta căreia n-ai decât să i te laşi pradă fiindcă altfel devii jumătate de om. Patima scrisului.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 19.04.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 20.04.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Țese la război și la 80 de ani

Țese la război și la 80 de ani

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Doda Viorica Lazăr de la Seceni are peste 80 de ani și încă mai țese la război.

Bucova: mirosul naturii, povești încă nespuse. Și Via Transilvanica

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15:45, la TVR Timișoara, vă invităm la o ediție de primăvară la "Drumuri aproape".

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

 

#tvrtimisoara