loader
Foto

Galerie foto

“Ora Regiunii”: Reșița-n festival

Cea dintâi ediție a Festivalului Național de Teatru „Scena ca o stradă” debutează duminica asta, la Reșița.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

O întreagă săptămână, scena Teatrului de Vest va reprezenta bucuria zilnică pentru toți aceia care iubesc arta spectacolului. Sunt programate nouă piese de teatru puse în scenă de trupe din București, Galați, Brăila, Petroșani, Sibiu, Deva.

Amănunte despre eveniment aflăm dinspre domnii N.D. Vlădulescu, director general al Teatrului de Vest din Reșița și Dan Mirea, director artistic al instituției.

Partea a doua a emisiunii este dedicată muzicii și pianistului-compozitor belgian de origine română Quentin Val. Are la activ două albume și turnee în Franța, Statele Unite ale Americii, Japonia, Belgia.

Va susține un recital la Timișoara, în data de 14 februarie. Motivația (re)venirii lui în țară este dorința de a fi mai aproape de România natală, pe care o promovează, pe mai multe paliere, în Belgia, țara care l-a adoptat.

Povestea întreagă o aflăm, în direct, chiar de la Quentin Val.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, joi 12.02.2015 la ora 20.00, cu reluare vineri 13.02.2015 la ora 11.30.

(w882)

15:30 Satul meu

16:00 Cântec și poveste

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara