loader
Foto

Ouă murate de prepeliță și friptură de prepeliță la tavă cu vin #SareaInBucate

Premieră în rețetarul emisiunii Sarea în bucate: OUĂ MURATE de prepeliță! Eudochia Luca din Ghioroc, județul Arad ne predă în emisiune rețeta. | VIDEO

 

Veronica Mihoc
Sarea în bucate - România în bucate

Sarea în bucate vă răsfăță cu un meniu pe măsură: prepelițe de Arad! Ideale pentru sistemul imunitar al copiilor! Un răsfăț pentru tenul doamnelor! Și o soluție pentru potența bărbaților! Ouăle de prepeliță sunt un aliment miraculos! Eudochia și Dumitru Luca din Ghioroc, Arad, s-au hotărât să crească prepelițe pentru că băiatul lor în vârstă de 6 ani era mai mereu răcit.

Disperați pentru că cel mic trecea dintr-un tratament de antibiotice în altul, au început o cură cu ouă crude de prepeliță. Acum, mulți părinți s-au abonat la Cutia Țăranului unde Eudochia pune la dispoziția doritorilor carne proaspătă de prepelițe, ouă crude sau murate și tăiței de casă, știut fiind faptul că unul dintre beneficiile consumului de prepelițe este cel de creștere a sistemului imunitar. La Sarea în bucate Eudochia ne spune cum trebuie să consumăm ouăle de prepeliță ca să aibă efect terapeutic.

(w882) timis

Vedeți, de asemenea, rețeta de prepelițe a lui Uica Mihai la concurență cu ouăle murate pregătite de Eudochia, un produs pe care îl găsești la discreție pe rafturile magazinelor din Franța, Italia sau Spania. O poveste numai bună de spus la masă, secrete de bucătărie servite din prietenie și 2 rețete care trebuie notate și comise de voi acasă.

20:30 Teatru TV
22:40 Descoperă vestul
 
„Timişoara 2023 la nesfârşit”: Călătoria continuă la Televiziunea Română

TVR transmite, în calitate de partener oficial, programele care încheie „Timişoara 2023, Capitală Europeană a Culturii”

Elemente de gastronomie bănățeană

Elemente de gastronomie bănățeană

publicat: marţi, 05 decembrie 2023

Urmărim o ediție "Sarea în bucate" despre ceea ce înseamnă gastronomie bănățeană. Marți, 5 decembrie, de la 20.30, la TVR Timișoara.

"Epoca de Aur" în fotografii | VIDEO

publicat: marţi, 05 decembrie 2023

Nesfârșitele cozi la alimente, călătoria cu mijloacele de transport în comun, străzi pustii sau pregătiri pentru defilări propagandiste sunt doar ...