loader
Foto

Ovidiu Hrin – caligrafia unei deveniri

De numele lui Ovidiu Hrin se leagă proiecte timişorene precum „Typopassage” sau “Made in TM”.

 

Roxana Morun
Selfie

Ovidiu Hrin a cochetat cu arhitectura şi cu designul, dar a hotărât să o apuce pe propriul său drum.

În anul 2001 înfiinţează studioul de design grafic Synopsis. Susţine workshopuri şi conferinţe având ca tematică designul graphic, atât în ţară cât şi în străinatate (DMY în Berlin, Vienna Design Week, European Design Conference în Zurich).

Din iniţiativa sa, în anul 2011 se lanseaza la Timişoara "Typopassage", primul micromuzeu internaţional în aer liber.

Mare iubitor de muzică, Ovidiu a crezut mereu în valorile locale şi în artiştii pe care scena muzicală timişoreană i-a dat. Alături de alţi câţiva pasionaţi a pus bazele unui festival inedit “Made in TM”.

Ovidiu Hrin este membru AIGA (Institul American al Artistilor Grafici), TDC (Type Directors Club, New York) şi Graphis International şi are o sumedenie de premii care reprezintă recunoaşterea valorii sale în plan internaţional.

Ovidiu îşi spune povestea la SELFIE., sâmbătă, 25.05.2019, ora 17.30,la TVR Timşoara, (cu reluare 26.05.2019, ora 12.00 ) duminică, 26.05.2019, ora 8.30 la TVR 3.

(w882)

 

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara