loader
Foto

Pavel Şuşară - poetul, la "Ora Regiunii"

Criticul de artă Pavel Şuşară îşi lansează, la Timişoara, cel mai recent volum de poezie.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Intitulată “Amore more ore re”, cartea îşi dă întâlnire cu publicul timişorean mâine seară, începând cu ora 17, la Galeria Calpe din Bastionul Cetăţii.

Prezentarea volumului, dar şi pe aceea a poetului-critic de artă (sau invers) Pavel Şuşară va fi făcută de către Robert Şerban în tandem cu Marcel Tolcea, sub, cităm, „Înalta Vigilenţă a lui Şerban Foarţă...dacă vine”. Despre nevoia de-a scrie versuri ne povesteşte astă-seară, în direct, autorul însuşi.

Tradiţionalul Concert de Crăciun de la Biserica Millenium din Timişoara are loc, în acest an, sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.

Evenimentul este, deja, tradiţie. E cel de-al 11-lea an în care orchestra “Camerata Strumentale” (al cărei fondator şi dirijor este maestrul Enrico Cannata) ne propune o călătorie muzicală de excepţie.

Concertele de Crăciun din Biserica aflată în Piaţa Traian sunt cadoul pe care familia Margherita şi Carlo Marchegiano consideră potrivit să-l facă oraşului de care s-au îndrăgostit iremediabil.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, joi 11.12.2014 la ora 20.00 cu reluare vineri 11.12.2014 la ora 11.30.

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara