loader
Foto

Galerie foto

Performanță la rugby și amintiri la fotbal

Am discutat despre cea mai mare umilinţă suferită de Steaua în 1986, sezonul câştigării Cupei Campionilor Europeni, şi prefațăm finala Cupei României la rugby.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cu două luni înainte de finala de la Sevilla, Steaua, era învinsă clar la Hunedoara, în prima etapă a returului Diviziei A, cu 3-1.

A fost o prestaţie de excepţie a Corvinului, cu Mateuţ, Gabor, Klein şi toţi ceilalţi în zi mare. Antrenorul de atunci al Hunedoarei, profesorul Ion V. Ionescu, care la începutul acestei luni a împlinit o frumoasă vârstă, va dezvălui amănunte savuroase legate de acea partidă.(w500)

Tot în cadrul emisiunii veţi afla motivul pentru care acea generaţie de excepţie a Corvinului anilor 80 nu s-a putut bate pentru vreun trofeu în România deşi valoarea îi dădea dreptul.

Alături de profesorul Ion V. Ionescu în studio se va afla jurnalistul timişorean Octavian Stăncioiu, iar împreună vom încerca să identificăm greşelile făcute pe parcursul celor patru ani de proiect ACS Poli.

În partea a doua prefigurăm finala Cupei României la rugby care se dispută sâmbătă, de la ora 18:30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, între RCM Timişoara Saracens şi CSM Baia Mare.

Invitaţi în studio sunt jucătorul grupării bănăţene şi al echipei naţionale, Valentin Calafeteanu şi vicepreşedintele RCM Timişoara Saracens, Duşan Filipaş.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă înregistrat pe TVR 3 sâmbătă 21.05.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare TVR Timișoara și TVR3 duminică 22.05.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

 

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Selfie (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara