loader
Foto

Petrecem în prima zi a Noului An cu muzică bună!

Alături de Ansamblul profesionist Banatul din Timişoara, petrecem luni, 01 ianuarie 2018, de la ora 16.00, la TVR Timişoara şi de la ora 21.30 la TVR 3.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Petrecem împreună cu orchestra ansamblului profesionist Banatul din Timişoara, care însoţeşte cântecele interpretate de Oana şi Raluca Stanca, Doriana Talpeş, Dana Gruescu, Felicia Stoian, Carmen Biruescu, Mihaela Petrovici, Carmen Popovici Dumbravă, Liliana Laichici, Adrian Stanca, Ciprian Roman, Dumitru Teleagă şi Petrică Miulescu Irimică.

De asemenea instrumentiştii: Dan Galea, Stefan Constantin Moacă, Adrian Scorobete, Daniel Iova şi Ionicuţ Butan, se vor întrece în interpretarea melosului bănăţean iar orchestra dirijată de Sebastian Roşca ne va interpreta „Rapsodie Românească”, suită orchestrată şi aranjată de maestrul Constantin Arvinte.

Pentru ca petrecerea de Anul Nou să fie completă, nu lipsesc nici dansurile sârbeşti şi germane cu dansatorii ansamblului Banatul din Timişoara.

Emisiunea se difuzează pe TVR3 luni 1.01.2018, de la ora 21.30, iar pe TVR Timişoara luni 1.01.2018, de la ora 16.00.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.


17:30 Arhiva TVR Timișoara

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara