loader
Foto

Petrecem la oameni buni!

La cumpăna dintre ani, sărbătorim de la Buziaş împreună cu telespectatorii şi interpreţi din Banat şi Ardeal. De asemenea îl aniversăm pe îndragitul solist Vasile Conea!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Spectacolul “La Gazda de Omenie”, aflat la cea de-a IV – a ediţie şi organizat de Casa de Cultură împreună cu Primaria şi Consiliul Local Buziaş a devenit deja tradiţie în Banat.

În emisiunea specială “Petrecem la oameni buni” de pe TVR Timişoara, TVR 3 şi TVR MOLDOVA, ne bucurăm de cântecele tinerilor interpreţi Sebastian Râmneanţu, Radu Goţa, Paul Ananie şi Bogdan Toma. Un moment special de cantec bănăţan ne propun Oana, Raluca şi Adrian Stanca.

Cântecele din Ardeal şi Banat sunt dăruite de Ramona Ilieşi Dragan, Cornelia Lupulescu, Ramona Torzan Gomboş, Ciprian Roman, Elena Evsei Ruiu, Dumitru Teleagă, Mihaela Petrovici iar îndrăgitul interpret Vasile Conea este sărbătoritul acestui spectacol.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 sâmbătă 31.12.2016 la ora 24.00, pe TVR Timișoara duminică 1.01.2017 de la ora 18.30, cu reluare luni 2.12.2016 de la ora 11.30 și pe TVR Moldova duminică 1.01.2017 de la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara