loader
Foto

Plasticieni timişoreni la Budapesta

Galeria „ART IX-XI” din capitala ţării vecine găzduieşte expoziţia intitulată „Artişti plastici din Banat”.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Vernisajul a avut loc duminica asta, iar lucrările vor rămâne pe simeze până în data de 1 martie. Participă 42 de artişti profesionişti aparţinând filialelor Timişoara şi Lugoj a Uniunii Artiştilor Plastici.

Lucrările de pictură, grafică, sculptură, artă decorativă au fost atent selecţionate pentru a transmite iubitorilor de artă din Ungaria o imagine completă şi autentică a pulsului plasticii bănăţene a momentului.

Amănunte primim, în direct, dinspre preşedintele filialei Timişoara a UAP, Ioan Szekernyes.

Săptămâna viitoare va avea loc, pe Muntele Mic, ediţia cu numărul 11 a concursului de schi cunoscut sub numele de Cupa „Cerbul”. Segmentul cel mai important vizat de către organizatori este acela al copiilor.

Condiţiile de cazare, pe munte, sunt dintre cele mai potrivite, iar accesul se poate face cu maşina până în parcarea, recent amenajată, de pe platou.

Detaliile vin dinspre cei doi organizatori ai concursului, Gabriel Lungu şi Horaţiu Buna.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, joi 19.02.2015 la ora 20.00, cu reluare vineri 20.02.2015 la ora 11.30.

 

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

3:30 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara