loader
Foto

Popa’s la Paris, Amsterdam şi Haga

Ştefan Popa Popa’s, unul dintre cei mai valoroşi caricaturişti din toate vremurile, a dus (pentru a câta oară?) stindardul ţării sale... pe alte meleaguri.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora de Vară

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ştefan Popa Popa’s, unul dintre cei mai valoroşi caricaturişti din toate vremurile, a dus (pentru a câta oară?) stindardul ţării sale...pe alte meleaguri.

În luna martie a fost invitat al Franţei la Târgul de Carte de la Paris, iar de curând s-a întors dintr-un excurs artistic la Haga şi Amsterdam. Ca de fiecare dată, Maestrul doreşte ca Televiziunea Română să fie aceea care-i punctează realizările.

Se iau trei tineri talentaţi şi entuziaşti. Cu toţii dornici de muncă şi de afirmare, cam într-aceeaşi proporţie.

E preambulul unui proiect care se întrezăreşte a fi de succes. Cei trei au început lucrul la filmul de scurt metraj Antourage, un proiect îndrăzneţ care va avea loc de cinste în cadrul Festivalului International de scurt-metraj de la Dublin.

Andreeas Novacovici, Ioan Buştean şi Eduard Daniel Opriş ne sunt alături şi ne vor povesti pe larg de ce, pentru cine, cu ajutorul cui. Cu toatele sunt curiozităţi legate de povestea lor ambiţioasă, dar cu mari sorţi de izbândă.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 marți 09.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR Timișoara miercuri 10.07.2014 la ora 11.00).

 

11:30 Monocrom (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara