loader
Foto

Galerie foto

Povestea Mărţişorului

CD-ul „Cântecul de acasă” va fi lansat la „Topul Mărţişorului”, după concursul tinerilor solişti, joi, 2 martie, la sala Capitol din Timişoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Asociația Culturală Teatrul Portabil este o asociație care promovează, susține și popularizează cultura românească în context european, patrimoniul național artistic și cultural, arta teatrală independentă și artiștii autohtoni, cu precădere în acele medii defavorizate, lipsite de acces la cultură, sau în rândul tinerilor, viitorul public de mâine.

Teatrul portabil a organizat numeroase ateliere de lucru și workshop‐uri de arta actorului, dezvoltare personală, păpuși și marionete, creative writing și lupte scenice, ateliere dedicate în primul rând copiilor, adolescenților și tinerilor, cu scopul de a le oferi acestora repere culturale viabile, aptitudini și competențe necesare pentru dezvoltarea lor ulterioară.(w500)

Deși de puțin timp în Timișoara, Teatrul Portabil s‐a făcut deja remarcat prin participarea, cu ateliere și cu spectacole, la Student Fest 25, Festivalul Copil în Europa, Street Delivery.10, Ziua Bastionului, Plai 2016, sau Artă‐mă, festival dedicat tinerilor artiști anonimi, aflat la prima ediție.

Ne vor fi alături la „Ora regiunii” actorii Raluca Grumăzescu şi Sebastian Vâlcea.

„Cântecul de acasă” este titlul albumului înregistrat de curând la Novi Sad cu Orchestra Consiliului Naţional al Minorităţii Române din Serbia, de solistele Felicia Stoian şi Maria Coman. Titlul este simbolic legat de emisiunea pe care Felicia Stoian o realizează la TVR Timişoara, împreună cu Tiberiu Ceia, de mai mulţi ani.

Invitaţii protagonistelor sunt Dumitru Teleagă şi Ciprian Pop, colegi dragi de cântec. CD-ul va fi lansat la „Topul Mărţişorului”, după concursul tinerilor solişti, joi, 2 martie, la sala Capitol din Timişoara.

Felicia Stoian şi Maria Coman vin cu detalii şi, fireşte, cu melodii de pe noul lor album.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 1.03.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 2.03.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara