loader
Foto

Galerie foto

Pregătiri pentru noul sezon la fotbal și handbal

Cu gândul la cantonamentele din această iarnă, echipele de fotbal din liga secundă dispută primele partide amicale ale acestui sezon.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+

ACS Poli Timișoara și Șoimii Pâncota își măsoară forțele una contra celeilalte în prima confruntare din 2015, în vreme ce Metalul Reșița a câștigat în această săptămână amicalele cu FK Vârșeț ( 5-0) și Vulturii Lugoj (3-2), deși situația la club e încă tensionată în așteptarea salariilor restante ale jucătorilor.

În studio facem analiza situației la zi împreună cu Cristian Melinte, ultima achiziție a lui ACS Poli și fost jucător în Serie A la Palermo, Dan Cuedan, antrenorul Pâncotei și cu jurnalistul Radio România Timișoara, Adrian Schindarli.

Deși născut în vară, HC Adrian Petrea Reșița, proiectul de reabilitare a unui handbal care a strălucit în anii din urmă , a dat roade mai rapid decât se aștepta. Gruparea cărășeană a dominat în această toamnă seria vestică din liga secundă, reușind să adune maximum de puncte până la jumătatea campionatului.

După problemele financiare și de imagine ce au dus la dispariția UCMR-ului din peisajul handbalistic autohton, noul proiect inițiat de fostul internațional și jucător al lui Pick Szeged, Adrian Petrea și de supraviețuitorul celor trei trofee ale Challenge Cup la Reșița, Mihai Rohozneanu, propune modele demne de urmat în handbal, traducând în cel mai prietenos și sănătos mod termeni precum disciplină, fair-play sau angajament.

"În Prelungiri" vin artizanii îndrăznețului demers, Mihai Rohozneanu și Adrian Petrea.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 31.01.2015 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 1.02.2015 de la ora 1.45.

(w882)

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara