loader
Foto

Galerie foto

Pregătiri pentru noul sezon la rugby și fotbal la "În Prelungiri"

Echipele reprezentative ale Timișoarei la fotbal și rugby pregătesc viitorul sezon competițional cu obiective și așteptări diferite.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Mult vehiculatele transferuri cu greutate la ACS Poli Timişoara se lasă aşteptate în vreme ce, deocamdată, conducerea tehnică s-a limitat la a căuta variante mai puţin sonore între jucători liberi de contract din ligile inferioare.

Cu gândul la cantonamentul din Antalia, Aurel Şunda şi compania îşi turează motoarele pentru etapele rămase din campionat acasă.

Călin Rosenblum, directorul sportiv al bănăţenilor vine În prelungiri cu noutăţile şi planurile de bătaie ale alb-negrilor alături de vicele Jackie Ionescu.

(w882)

Campionii României, rugbyştii de la RCM Timişoara au strigat adunarea pentru un nou sezon în care nu îşi pot propune ca obiectiv decât eventul, campionatul şi cupa.

Danie Devilliers, antrenorul sud-african al celei mai titrate echipe timişorene din ultimele decenii a pierdut dintre jucătorii cu care a luat titlul iar noile achiziţii vor trebui să convingă până la startul sezonului competiţional...

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 18.01 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 18.01 la ora 23.30 și luni 20.01 la ora 15.30.

(w882)

14:30 Spirit și credință

15:30 Întâlniri esențiale

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara