loader
Foto

Galerie foto

Pregătiri pentru noul sezon la rugby și fotbal la "În Prelungiri"

Echipele reprezentative ale Timișoarei la fotbal și rugby pregătesc viitorul sezon competițional cu obiective și așteptări diferite.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Mult vehiculatele transferuri cu greutate la ACS Poli Timişoara se lasă aşteptate în vreme ce, deocamdată, conducerea tehnică s-a limitat la a căuta variante mai puţin sonore între jucători liberi de contract din ligile inferioare.

Cu gândul la cantonamentul din Antalia, Aurel Şunda şi compania îşi turează motoarele pentru etapele rămase din campionat acasă.

Călin Rosenblum, directorul sportiv al bănăţenilor vine În prelungiri cu noutăţile şi planurile de bătaie ale alb-negrilor alături de vicele Jackie Ionescu.

(w882)

Campionii României, rugbyştii de la RCM Timişoara au strigat adunarea pentru un nou sezon în care nu îşi pot propune ca obiectiv decât eventul, campionatul şi cupa.

Danie Devilliers, antrenorul sud-african al celei mai titrate echipe timişorene din ultimele decenii a pierdut dintre jucătorii cu care a luat titlul iar noile achiziţii vor trebui să convingă până la startul sezonului competiţional...

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 18.01 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 18.01 la ora 23.30 și luni 20.01 la ora 15.30.

(w882)

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)

7:30 În prelungiri (R)

(Reluare)
 
România la Olimpiadă: Ținute create de Olah Gyarfas, absolvent FAD Timișoara | VIDEO

Uniformele oficiale ale lotului olimpic român au create și realizate în România. Designerul vestimentar este un absolvent al Facultății de Arte ...

Phoenix: Concert aniversar în Parcul Rozelor (2010) | VIDEO

Joi, 25 iulie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara, ne reamintim de concertul aniversar Phoenix, care s-a ținut în 2010 în Parcul Rozelor.

Cinecluburile: alternativă la filmul comercial vs. instrument de propagandă

Marți, 23 iulie, de la ora 18.30, la TVR Timișoara, vă invităm la "Istorii Ascunse", cu Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara