loader
Foto

Prestigiosul trofeu „Palma d’Oro” a ajuns la Timişoara

Renumitul caricaturist Ştefan Popa Popa’s a fost distins, de curând, cu unul dintre cele mai râvnite trofee ale Vaticanului: Palma d’Oro.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

E o distincţie recunoscută în toată lumea şi este pentru întâia oară când o primeşte un român, la fel cum premieră e şi decernarea trofeului unui artist plastic.

De altfel, Popa’s este singurul artist român care a avut expoziţie la Vatican şi, mai mult, a fost ales portretistul oficial al Papei Benedict al XVI-lea.

Maestrul ne e alături în această seară şi va aduce cu dumnealui imagini de la decernarea importantei distincţii.

Universitatea de Vest din Timișoara s-a clasat, în 2014, în top 800 mondial, conform QS World University Rankings. Performanța este singulară în vestul țării. La nivel național, UVT se află în top alături de Universitatea din București, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca și Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, partenere în cadrul Consorțiului Universitaria.

QS World University Rankings, clasamentul celor mai bune universități la nivel global, este realizat anual, începând din 2004, pe baza reputației academice, reputației în rândul angajatorilor, raportului între numărul de studenți și corpul didactic, numărului de lucrări academice listate în publicații de specialitate, numărului cadrelor didactice internaționale și a numărului studenților internaționali.

Compania QS, cea care a realizat clasamentul, se numără printre liderii de pe piața globală a serviciilor educaționale oferind instrumente dintre cele mai diverse universităților, companiilor și profesioniștilor din orice domeniu.

Suntem onoraţi ca, pentru dezbaterea legată de acest subiect, să-l avem alături pe rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, marţi 21.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara miercuri 22.10.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00).

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara