loader
Foto

Galerie foto

Proiecte în serviciul comunităţii, balet şi muzică la „Ora regiunii”

Clubul Diamond Lions Timişoara a luat naştere în 22 iulie 2009.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Clubul este constituit în exclusivitate din doamne dornice să-şi unească forţele şi să ofere o parte din timpul şi energia lor celor aflaţi în nevoie.

Ţinta acestui club este să atingă şi să depăşească aşteptările care derivă din misiunea, obiectivele şi valorile înalte ale lionismului contemporan, care are ca slogan deviza:”We serve” .

Despre acţiunile recente, dar şi viitoare, ale clubului de servicii timişorean, vom discuta cu Ana Maria Şerbănescu , preşedinte Lions Diamond Timişoara, şi cu actriţa Daniela Bostan, membră a clubului.

După colaborarea din anii precedenţi cu secţia de coregrafie a Colegiul National de Artă „Ion Vidu" din Timişoara, coregraful Valentin Barteş pregăteşte şi anul acesta un spectacol pentru iubitorii de dans clasic. „La Fille Mal Gardée ” este spectacolul care va avea loc pe scena Operei Naţionale Române din Timişoara în 7 aprilie , de la ora 19.00.

Acesta este o coproducţie a Şcolii Georgiene de Balet, cu solişti din Baletul Naţional al Georgiei, a Studios Artedanza Rossana şi a elevilor secţiei de coregrafie a Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu”.

Despre cum se pregătesc elevii timişoreni pentru acest spectacol, dar şi despre suprizele pentru public, vom discuta cu Alin Radu, profesor de coregrafie la Colegiul Naţional de Arta „Ion Vidu”, şi cu coregraful Valentin Barteş.

Vadim Cruşcov & Friends vor fi alături de noi şi vor interpreta câteva piese din cele pregătite pentru concertul tribut Dean Martin, „Everybody Loves Somebody”, care va avea loc în 8 martie 2015 , de la ora 18.00, în Sala Barocă a Muzeului de Artă din Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 25.02.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 26.02.2015 la ora 11.30.

(w882)

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara