loader
Foto

Galerie foto

Proiecte United Way și show „Just Push Play”

United Way România este o fundaţie românească, înregistrată în iunie 2004, condusă de voluntari locali.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Misiunea acesteia este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului. In Timişoara, United Way România îşi desfăşoară activitatea din 2009.

Pentru a putea sprijini copiii să meargă la şcoală, United Way România desfăsoară o sumedenie de activităţi şi participă la evenimente anuale, de voluntariat, strângere de fonduri sau de creştere a gradului de conştientizare cum ar fi: tutoring cu voluntari, Timotion, Read Across the Globe, campania “Floarea de Colt”, Balul Vienez de la Timişoara, concerte caritabile ş.a.

Despre toate acestea vom discuta cu Ada Gabor, reprezentant United Way Timişoara şi cu doi dintre voluntarii United Way, Linda Orfescu şi Adrian Paul.

„Just Push Play” revine la Timişoara cu un super show de improvizaţie „Cu râsu’ nu-i de glumit”, vineri seara, în 10 februarie, de la ora 20.00, la Casa Artelor.

Trupa se întoarce în Timişoara, de data aceasta într-o formula nouă, în care umorul este acompaniat de…. muzică. Fără scenariu, fără regizor şi fără pregătiri prealabile, Rob, Dragoş şi Vlad vă provoacă să îi... provocaţi. Cuvinte cheie, stări şi situaţii sugerate de public sunt transformate de cei trei improvizatori în cascade de râs.

La „Ora regiunii” improvizăm un dialog cu Rob Pavicsits, improvizator şi cu Andreea Medinschi, responsabil Comunicare DJC Timiş.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 8.02.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 9.02.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

18:30 Istorii ascunse

19:00 Baschet feminin /Finala LNBF

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara