loader
Foto

Galerie foto

Proiectul "Păstrează Timişul curat!” la final

Proiectul ”Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Timiş” a ajuns la final.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

„Viitorul e în mâinile nostre. Păstrează Timişul curat!”

Acesta este sloganul sub care se desfăşoară proiectul ”Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Timiş”, un proiect care face parte din Programul Operaţional Sectorial Mediu (POS Mediu) şi are ca obiectiv global protecţia şi îmbunătăţirea calităţii mediului şi a standardelor de viaţă în România.

Prin acest program se urmăreşte conformarea cu prevederile legislaţiei de mediu, promovarea de proiecte integrate de management al deşeurilor, care reflectă politica UE, şi principiile din acest sector de mediu în conformitate cu Planul Naţional de Gestiune a Deşeurilor şi cu Planurile Regionale de Gestiune a Deşeurilor.

Despre acest proiect, care a ajuns la final , vom discuta cu Călin Dobra, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Nada Stojici şi Octavian Sever Coifan au semnat o premieră pentru România. Expoziţia ”Tăinuite parfumuri”este una inedită, datorită combinaţiei armonioase dintre obiectele din lemn ale artistei Nada Stojici și parfumul creat de Octavian Sever Coifan.

Lucrările au fost prezentate, în premieră, la o galerie din Nurnberg (Germania), până la finalul lunii noiembrie. Artista vizuală Nada Stojci colaborează în acest proiect cu singurul parfumier român, Octavian-Sever Coifan, absolvent al Institutului Superior de Parfumuri și Cosmetice de la Versailles.

Despre acestă expoziţie, dar şi despre creaţiile pentru sărbători, vom povesti chiar cu Nada Stojici.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara luni 14.12.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 15.12.2015 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara