loader
Foto

Galerie foto

Propuneri culturale pentru începutul toamnei

Centrul Cultural German din Timişoara are de puţina vreme un nou manager în persona doamnei Isabela Petzek.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Instituţia are, în fiecare an, o bogată ofertă de evenimente culturale, precum şi cursuri de limbă germană.

Despre cum arată din acest punct de vedere finalul anului 2015, vom povesti cu Raluca Coralis, referent cutural, şi cu doamna Isabela Pentzek, director al Centrului Cultural German.

SIMULTAN este un festival dedicat artei media şi experimentului artistic, care îşi propune să fie o punte de legătura între diferite medii.

Festivalul s-a născut ca un proiect artistic, având scopul de a creea un context cultural al prezentului pe scena locală, încurajând formele noi şi inovative de exprimare artistice, în domeniul artei vizuale si sonore.

Anual, in cele trei zile de evenimente au loc proiectii de arta video, live performance-uri audio-vizuale, concerte de muzica experimentală, instalatii şi conferinţe.

Festivalul prezintă atât proiecte şi artişti locali, cât şi naţionali şi internaţionali, cu sprijinul diferitelor centre culturale străine, care desfaşoară activităţi în România.

Despre ediţia cu numarul 11, vom povesti chiar cu organizatorii, Alin Rotariu şi Levente Kozma.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 28.09.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 29.09.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara