Propuneri culturale pentru începutul toamnei
luni, 28 septembrie 2015
Centrul Cultural German din Timişoara are de puţina vreme un nou manager în persona doamnei Isabela Petzek.

Instituţia are, în fiecare an, o bogată ofertă de evenimente culturale, precum şi cursuri de limbă germană.

Despre cum arată din acest punct de vedere finalul anului 2015, vom povesti cu Raluca Coralis, referent cutural, şi cu doamna Isabela Pentzek, director al Centrului Cultural German.

SIMULTAN este un festival dedicat artei media şi experimentului artistic, care îşi propune să fie o punte de legătura între diferite medii.

Festivalul s-a născut ca un proiect artistic, având scopul de a creea un context cultural al prezentului pe scena locală, încurajând formele noi şi inovative de exprimare artistice, în domeniul artei vizuale si sonore.

Anual, in cele trei zile de evenimente au loc proiectii de arta video, live performance-uri audio-vizuale, concerte de muzica experimentală, instalatii şi conferinţe.

Festivalul prezintă atât proiecte şi artişti locali, cât şi naţionali şi internaţionali, cu sprijinul diferitelor centre culturale străine, care desfaşoară activităţi în România.

Despre ediţia cu numarul 11, vom povesti chiar cu organizatorii, Alin Rotariu şi Levente Kozma.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 28.09.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 29.09.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w640)


 • 20:56
  x5 minute de istorie
 • 21:00
  Film serial
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte