Pune-ţi amprenta pe cultura oraşului!
miercuri, 15 octombrie 2014
Proiectul „Living Heritage” îşi propune să identifice patrimoniul cultural şi natural transfrontalier şi creşterea calităţii ofertei turistice a zonelor investigate.

UPDATE: Ediția din 15 octombrie este disponibilă online pe TVR+

Proiectul „Living Heritage –an Unlimited Resource for Tourism Development” este iniţiat de Universitatea de Vest Timişoara, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Timiş, Institutul Intercultural Timişoara şi Primăria din Kikinda.

Proiectul işi propune să identifice patrimoniul cultural şi natural transfrontalier, sensibilizarea comunităţilor în privinţa valorii moştenirii culturale pe care o deţin şi creşterea calităţii ofertei turistice a zonelor investigate.

Cum decurge acest proiect vom afla de la prof.dr. Otilia Hedeşan, prorectorul Universităţii de Vest din Timişoara şi de la Sasa Tanackov, reprezentant al Primărtiei din Kikinda.

Teatrul Merlin se pregăteşte de premiera spectacolului „Avarul, repetitie pentru rege”, care va avea loc duminica, 18 octombrie 2014 de la ora 11, in cadrul Festivalului Baroc Timişoara.

Textul lui Moliere va fi jucat nu de actorii profesionişti, ci de copiii de la Trupa Mini Merlin. Cum s-a născut acest spectacol vom afla la „Ora regiunii” de la Maria Gornic –actor, Mirela Tonenchi –scenarist și Delia Cioploiu – Trupa Mini Merlin.

Tot in cadrul Festivalului Baroc, în Sala Vieneză a Fundaţiei Balul Vienez de la Timişoara, va avea loc un concert intitulat „Musique Royale- Comori ale Barocului Francez” susţinut de Ansamblul de muzică veche Harmoniis. Ne va fi alături pentru a ne oferi detalii, muzicianul Caius Hera.

Emisiunea Ora regiunii se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 miercuri 15.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara joi 16.10.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00).

(w640)

 


 • 21:00
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte