loader
Foto

RCM Timişoara a revenit pe Dan Păltinişanu la TVR Timişoara şi TVR 3

După jocul spectaculos la debutul într-un meci oficial pe Dan Păltinişanu, campionii României la rugby au revenit pe arena emblematică a urbei pentru duelul cu Steaua Bucureşti.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Meciul este disponibil online pe TVR+

Stări de spirit diametral opuse între combatante: în vreme ce RCM Timişoara vine după o remiză în fieful principalei contracandidate la titlu, CSM Baia Mare, bucureştenii au furnizat surpriza fiind depăşiţi în runda anterioară de ultima clasată, Dinamo.

Dincolo de lupta în plan sportiv, gazdele au mizat şi pe succesul reţetei ce-şi propune să statornicească această disciplină în chiar templul fotbalului, un public frenetic şi entuziast.

Cu cele 24 de titluri de campioană până acum şi cu un brand puternic, Steaua Bucureşti pare adversarul ideal indiferent de poziţia actuală din clasamentul Superligii.

RCM Timişoara- Steaua Bucureşti s-a văzut în direct şi în exclusivitate la TVR 3 şi TVR Timişoara sâmbătă, 31 mai, de la ora 20.00.

20:30 Lumea de aproape

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara