loader
Foto

Rețeta de balmaș ca la Armeniș | VIDEO

Un produs tradițional autentic românesc este mâncarea ciobănească pe bază de mălai și brânză. Unii îi zic balmoș. Alții, spun că e balmăș. #Sareaînbucate se vede în fiecare duminică, pe TVR Timișoara, de la 17.30.

 

Veronica Mihoc
Sarea în bucate - România în bucate

Ca să aflăm diferența, apelăm la Bibi Vela de la Armeniș. Implicat în promovarea zonei și a tradițiilor, prin proiectul WeWilder al celor de la WWF România, Bibi ne povestește că balmășul este nelipsit de la brunch-urile organizate cu turiști veniți de prin toate colțurile lumii, care surprinde prin gust și tehnica spectaculoasă. "Cei care gustă din balmășul de la Armeniș sigur prind și gustul României."

Prezintă - Dan Liuț
Realizator - Mihoc Veronica

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara