Câinii salvatori la
vineri, 08 noiembrie 2013
În viaţa de zi cu zi îi neglijăm, îi abandonăm, ba chiar îi condamnăm, chiar dacă ei ne oferă toată dragostea lor şi sunt dispuşi să-şi dea viaţa penru a o salva pe a noastră.  
Meniu de răceală la
joi, 07 noiembrie 2013
L-am găsit pe uica Mihai răpus de răceală, cu febră și dureri în gât dar cu nelipsitu-i chef de glume și poftă de găteală. Și iată-l înfofolit în țoale de boală, asaltat de prietenii săi patrupezi, negri și jucăuși, gata să lupte împotriva gripei.
joi, 07 noiembrie 2013
Vineri 8 noiembrie sărbătorim Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril împreună cu interpreţi din vestul ţării iar telespectatorii pot intra în direct pentru a face dedicaţii sărbătoriţilor.
miercuri, 06 noiembrie 2013
În România se fură ca-n codru din fondurile europene, zice un raport recent. Comisia Europeană caută soluții noi: instituția Procurorului european, un parchet suprastatal care să cerceteze fraudarea banilor europeni.
Despre bolile cardiovasculare la
miercuri, 06 noiembrie 2013
Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces la nivel mondial. Acestea sunt responsabile de mai multe decese în lume decât cancerul, insuficiența respiratorie cronică și diabetul zaharat, cumulate.
Finaliști ai Campionatului Mondial de dans sportiv la
marţi, 05 noiembrie 2013
Deși încă nu au împlinit 17 ani, Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu au participat la  finala Campionatului Mondial de dans sportiv desfăşurată la finalul săptămânii trecute în Spania.
Academia Gătaia la “Vest Exclusiv”
marţi, 05 noiembrie 2013
Spitalul de psihiatrie Gătaia era un spital celebru în anii comunismului. Era cunoscut drept un spațiu al libertății, un refugiu al intelectualilor, o oază de liniște în mijlocul infernului dictatorial.
Cap de afiș: Charles Lloyd la festivalul de la Gărâna
marţi, 05 noiembrie 2013
Muzicianul Charles Lloyd a sărbătorit în acest an 75 de ani de viaţă cântând pe cele mai importante scene de jazz ale lumii.
Cinema și arte plastice la
marţi, 05 noiembrie 2013
Ca în fiecare toamnă, evenimente culturale diverse se succed la Timișoara.
Teatru și jazz la
luni, 04 noiembrie 2013
Invitații ediției din această săptămână prefigurează împreună cu Roxana Morun evenimentele pe care le propun publicului timișorean în luna noiembrie.