loader
Foto

Regina Damian şi spiritele ei călătoare, la "Selfie"

Viaţa Reginei Damian pare o călătorie a cărei destinaţie este, cel puţin pentru moment, România. Emisiunea se difuzează la TVR Timișoara şi TVR 3, sâmbătă, 5 mai, de la ora 17.30.

 

Roxana Morun
Selfie

Regina Damian este artist plastic şi s-a născut în Turkmenistan. La şase ani s-a mutat în Rusia. După ce a terminat studiile de profil, artista a început să călătorească.

A plecat mai întâi cu o bursă în Cehia, apoi a mai locuit în Egipt, în Turcia şi în Spania. Acum aproape doi ani a ajuns în România, la Timişoara, şi spune că aici este locul unde se poate exprima artistic, aşa cum îşi doreşte.(w500)

Anul trecut a fost implicată într-un festival organizat pentru refugiaţi, TRAF – Timișoara Refugee Art Festival, ocupându-se de coordonarea secţiunii de Pictură.

Tânăra de 28 de ani a avut parte de prima sa expoziţie personală la Timişoara, la Bastionul Therezia, în cadrul unui proiect de integrare al Asociaţiei Ecumenice a Bisericilor din România, iar acum expune la Reşiţa. Dualitate, lume nevăzută şi mister. Aşa se poate caracteriza pe scurt expoziţia ei, „Spirits”, o lume magică, inspirată de mitologie şi legende, transpusă pe pânză.

Emisiunea "Selfie" se difuzează la TVR Timișoara şi TVR 3, sâmbătă, 5.05.2018 de la ora 17.30 (cu reluare duminica 6.05.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.

 


7:30 În prelungiri (R)

(Reluare)

9:00 Cult@art (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara