loader
Foto

Resurse umane: Strategii în achiziţia şi menţinerea talentelor (P)

Specialişti în resurse umane s-au întâlnit la City Business Center Timişoara, în cadrul conferinţei SIGNAL CONNECT, un eveniment susţinut de compania de asigurări SIGNAL IDUNA.

 

Profesioniştii în consultanţă de business şi în domeniul resurselor umane au dezvăluit din secretele unei strategii de succes în achiziţia de talente şi menţinerea acestora.

La eveniment a participat şi managerul londonez Peter Cook, care a vorbit despre atragerea şi managementul talentului, implicarea şi motivarea angajaţilor, learning şi dezvoltare, recunoaştere şi recompensă, dar şi despre planurile de dezvoltare a performanţelor speciale.

Printre cei mai importanţi invitaţi s-au numărat Human Dynamics, firmă bazată pe strategii de dezvoltare organizaţională şi The Academy of Rock, o companie care combină expertiza marilor şcoli de management cu “puterea muzicii”, fie ea rock’n roll, jazz sau muzică clasică.

Seria de conferinţe şi workshop-uri a continuat cu nume importante din domeniul HR: Alina Bratu (coordonator al echipei de comunicare a concernului Continental în România), Carmen Mester (HR manager în cadrul companiei Brinel), Sebastian Oprescu (preşedintele Sindicatului Național al Funcționarilor Publici- SNFP), Paula Oprea (Manager Resurse Umane în cadrul Pfizer Inc.) , Magnoliu Stan (consultant HR şi Manager Executiv la Smart Training), Andreea Suciu (coordonatorul Departamentului de Dreptul Muncii în cadrul biroului de avocatură Noerr).

(P)

 

 

16:00 Caravana TVR 3

17:30 Selfie

 
Bucova: mirosul naturii, povești încă nespuse. Și Via Transilvanica

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15:45, la TVR Timișoara, vă invităm la o ediție de primăvară la "Drumuri aproape".

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Mici sau mititei, secretele unui grătar de succes | VIDEO

Ediție specială de 1 Mai la "Sarea în bucate", miercuri, de la 16:00, la TVR Timișoara.

 

#tvrtimisoara