loader
Foto

Galerie foto

Reţeta ediţiei: fotbal şi fete la înălţime

Pe lângă sportul rege, la masa de discuţii a emisiunii În prelungiri poposesc fetele de la baschet şi cele de la volei, reprezentând două nou promovate ce şi-au depăşit condiţia, SCM Timişoara şi UVT Agroland!

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Fotbalul românesc trăieşte intens zilelele de dinaintea alegerilor pentru şefia FRF, candidaţii încercând să arunce în luptă ultimele argumente pentru câştigarea electorilor.

La fel de strânse rămân şi disputele ce pot decide titlul sau echipele retrogradate în Liga 1. Profesorul Jackie Ionescu va fi secondat în platou de agentul FIFA, Florin Iacob.(w500)

Baschetul feminin şi-a stabilit finala, campioana ediţiei trecute, Sepsi Sfântu Gheorghe urmând să întâlnească pe CSM Satu Mare în tentativa de a păstra titlul în Covasna. Pe de altă parte, nou promovata SCM Timişoara a învins rivala din Arad şi se va duela cu Alexandria pentru un nesperat loc 5.

Mihai Colda, antrenorul bănăţencelor va fi în studio alături de două jucătoare exponenţiale ale actualului proiect de la Timişoara, Monika Brosovski şi internaţionala Romina Filip.

Cu trei runde înaintea finalului din A1 la volei fete, profesorul Bogdan Paul şi Mihaela Ozun de la UVT Agroland Timişoara prefaţează nu numai etapa curentă, ci şi încearcă să contureze planurile pentru perioada următoare, la capătul unui sezon dominat în competiţia internă de CSM Bucureşti.

Reţeta emisiunii de sâmbătă, 14 aprilie, e completată de interviuri cu pugilistul profesionist Ronald Gavrilă, cu antrenorul handbalistelor de la SCM Craiova, Bogdan Burcea sau cu Iulian Stamate, jucătorul celor de la Potaissa Turda.

Emisiunea este difuzată la TVR 3, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11.00, TVR 3 ,de la ora 13.00 la TVR HD şi la TVR Timişoara de la 15.30, precum şi online pe tvrplus.ro.

(w882)

 

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara