loader
Foto

Galerie foto

Revelion Karaoke la TVR Timișoara și TVR 3!

Sportivi, primari și jurnaliști au trecut prin provocarea anului, la Revelionul Karaoke!

 

Andrei Borosovici
Felicia Stoian

Înregistrarea este disponibilă online pe TVR+.

După un an plin, în care ați muncit, ați avut succese şi eșecuri, ați râs și ați plâns, meritați să vă așezați confortabil în fața televizoarelor și să vă relaxați. Până acum ați lucrat, acum îi vedeți pe alții puși la treabă!

(w500)

Mai mulți sportivi, primari și jurnaliști nu fac exerciții fizice, nu iau decizii importante și nu vin cu știri senzaționale, ci cântă! Unii dintre ei pentru prima dată! Îi vedeți la Revelionul Karaoke, numai pe TVR Timișoara și TVR 3.

Nu vor lipsi suprizele magice, muzica și dansul!

Treceți în 2016 cântând, alături de Alina Șerban, Felicia Stoian, Uica Mihai și Andrei Boroșovici și invitații lor: Phaser, Desant, Lorenzo Cristian, Carmen Popovici Dumbrava, Gheorghe Călţun Brancu, Ansamblul Doina Timişului.

Revelionul Karaoke la TVR Timișoara și TVR 3!

Programul special "Revelionul karaoke 2016" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3  joi 31.12.2015 de la ora 22.00, cu reluare pe TVR Timișoara vineri 1.01.2016 de la ora 19.00 și sâmbătă 2.01.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată mai jos.


 

7:30 În prelungiri (R)

(Reluare)

9:00 Cult@art (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara