loader
Foto

"Rialiti Șoc" caută țara perfectă

Nu ştiu dacă există un loc perfect, dar ştiu că îmi doresc să trăiesc într-o ţară în care bătrânii să nu fie obligaţi să îşi cumpere mâncare cu suta de grame.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Editia este disponibila online pe TVR+.

Nu îmi doresc un loc în care copiii să fie abandonaţi de părinţi, plecaţi la muncă în străinătate. Vreau ca-n ţara mea bolnavii să nu fie trataţi după „cât mi-a pus în buzunar”.În ţara mea, îmi doresc ca tinerii cu doctorat să nu fie obligaţi să vândă la colţ de stradă pentru a supravieţui.

Nu îmi doresc ca pomii din parcuri să fie tăiaţi pentru a se mai construi un zid şi nici nu îmi doresc o clasă politică pentru care înainte de toate sunt interesele personale.

Nu îmi doresc un astfel de loc!

Îmi doresc un loc în care eu şi cu tine, chiar dacă nu ne cunoaştem, să ne spunem „Bună ziua!”.

Sunt Andrei Boroşovici şi aşa văd o parte din ţara perfectă. Dacă vă întrebaţi cum o văd alţii atunci nu pierdeţi această nouă ediţie a emisiunii „Rialiti Şoc”.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 9.11.2015 de la ora 21.00 (cu reluare marti 10.11.2015 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 15.11.2015 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 21.11.2015 la ora 10.30). Vă reamintim că începând din 20.10.2015 postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara