loader
Foto

Galerie foto

Rialiti Şoc este arbitru la meciul dintre comunism vs capitalism

Unii încă îşi mai amintesc cu nostalgie de vremurile comunismului, alţii însă se roagă ca ele să nu mai vină.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În urmă cu aproape treizeci de ani românii visau să aibă magazinele pline, să poată cumpăra banane și cola şi să poarte blugi. Puneau banii la ciorap şi nu prea aveau pe ce să îi cheltuiască.

Acum sunt sătui de băuturi carbogazoase, au supermaketuri pline, dar buzunare mai goale decât ale celorlalţi europeni.(w500)

Unii au ajuns să ducă dorul unei aşa-zise stabilităţi din perioada comunistă, iar alţii, fără a-şi dori să se întoarcă la acele vremuri, constată că undeva în drumul dinspre comunism spre capitalism am greşit câteva cărări.

Sunt Andrei Boroşovici şi în această nouă ediţie Rialiti Şoc am să pun faţă în faţă comunismul de ieri cu sistemul de astăzi.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 14.12.2015 de la ora 21.00 (cu reluare marti 15.12.2015 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 20.12.2015 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 26.12.2015 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara