loader
Foto

"Rialiti Şoc" în căutarea spiritului civic

O comunitate sănătoasă şi normală se bazează pe oameni cu atitudine, care sunt gata oricând de acţiune, care vor să ajute, îşi spun parerea şi le pasă de societatea în care trăiesc.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Trăim într-o societate egoistă, în care toată lumea caută numai folosul propriu.

Deseori omul bun şi conştiincios este luat de prost. Egoismul şi dezinteresul faţă de problemele altora ne atrofiază spiritul civic, până când în cele din urmă reuşim să îl facem să dispară.

O comunitate sănătoasă şi normală se bazează pe oameni cu atitudine, care sunt gata oricând de acţiune, care vor să ajute, îşi spun parerea şi le pasă de societatea în care trăiesc. Se bazează pe oameni care au spirit civic.

Câţi dintre noi putem spune că nu suntem leneşi, sau neglijenţi?

Câţi ne amintim să îi ajutăm pe cei cu probleme?

Câti luăm atitudine atunci când lucrurile o iau în direcţia greşită?

Cu cât uităm să ne punem în practică spiritul civic, cu atât societatea în care trăim nu va fi niciodată pe măsura aşteptărilor noastre.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 30.11.2015 de la ora 21.00 (cu reluare marti 1.12.2015 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 6.12.2015 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 12.12.2015 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Selfie (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara