CUM SĂ CÂȘTIGI DIN PROPRIA PASIUNE! Sarea în bucate stă la povești cu doi producători de hrană BIO din Păuliș, județul Arad, despre cum și-au transformat pasiunea într-o mică afacere.
Uica Mihai și Veronica Mihoc se opresc în această ediție a emisiunii Sarea în bucate la Păuliș în județul Arad.
Sunt aici un soi de oameni întreprinzători care muncesc cu drag și cu pasiune, producând de-ale pământului natural și fără chimicale, căci calitatea e mai la preț pentru ei decât cantitatea.
La început făceau lucru pentru propria familie, așa că principiul de bază era fără substanțe chimice. Până și stropeala se făcea cu zeamă de urzică.
Și pentru că aveau surplus, dădeau și prietenilor. Bunătățile lor erau apreciate și tot la îndemnul acestora s-au pus să gândească câte o mică afacere ca să îi bucure și pe alții care doresc să mănânce natural.
Larisa Bondan de la Cutia Țăranului și Doina Ciuban de la Grădina de mirodenii sunt protagonistele noastre.
Gătim cu poftă rețeta de roșii uscate la borcan conservate în ulei, numai bune pentru un meniu de sărbători și o pastă de ardei picantă cu mirodenii de grădină pentru friptura de Crăciun. O emisiune marca Mihoc Veronica și Uica Mihai !
Emisiunea "Sarea în Bucate" se difuzează la TVR Timișoara sâmbătă 15.12.2018 de la ora 18.30 (cu reluare duminică 16.12.2018 de la ora 12.30 și marți 18.12.2018 de la ora 21.00).
Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.
De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și mai sus.