loader
Foto

România este pentru a cincea oară campioană europeană la fotbal! La minifotbal...

Echipa naţională de minifotbal a reuşit o performanţă unică în lume: cinci titluri europene câştigate în tot atâtea ediţii disputate până acum. Tot atâtea au câștigat Germania, Italia și Olanda la un loc, din 1960 încoace, în 14 ediții de campionat european.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

După ce ne revenim din șoc, respirăm adânc și ne punem întrebarea: cum este posibil așa ceva? Și imediat găsim un posibil răspuns: minifotbalul este cel mai practicat sport din România.

Pentru Timișoara rezultatul este cu atât mai remarcabil cu cât aproape jumătate din lot este format din timişoreni. Naţionala este condusă de fostul arbitru FIFA Tiberiu Lajos iar portarul şi căpitanul echipei, Cristian Popa, este avocat de profesie.

Cei doi sunt prezenţi în platoul emisiunii cu impresii de la recenta competiţie din Muntenegru dar şi cu evaluarea perspectivelor pentru primul Campionat Mondial de minifotbal ce va avea loc anul viitor în Statele Unite ale Americii.

În prima parte al emisiunii rămânem cu picioarele pe pământ, împreună cu profesorul Ion V. Ionescu și Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara.

Analizăm anul 2014 din perspectiva grupării ce evoluează pe stadionul „Dan Păltinişanu”, un an ce a adus retrogradarea din prima ligă în vară dar şi crearea unei noi formule de echipă.

Poli a terminat turul de campionat în liga secundă, seria vestică, în fotoliul de lider, cu şapte puncte avans faţă de urmăritoare. Dar partea grea, construcția unei echipe care să fie competitivă în prima liga, abia începe.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 13.12.2014 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 14.12.2014 de la ora 0.30.

 

 

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara