loader
Foto

Galerie foto

Romanian International Dance Cup 2015 în direct la TVR 3 şi TVR Timişoara

Cei mai buni dansatori sportivi din România au fost prezenţi la Timişoara într-o competiţie pentru întâietate, dar şi pentru a stabili cine ne va reprezenta la Campionatul Mondial.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pe parcursul a trei zile de spectacol-concurs, între 17-19 aprilie, se vor disputa mai multe competiţii: Romanian International Dance Cup 2015, Campionatul Naţional Under 21 Standard şi Latino, Campionatul Naţional de 10 dansuri şi Cupa SporTim Dance.

În organizarea SporTim Dance, DanceSpirit sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi Ministerului Sportului împreună cu Consiliul Judeţean şi Primăria Timişoara, evenimentul va fi găzduit de Sala Sporturilor Constantin Jude din Timişoara.

Peste 800 de dansatori cu vârste cuprinse între 4 şi 45 de ani, 60 de oficiali din ţară şi străinătate, perechi din top 50 mondial, completează în cifre un spectacol al cărui punct culminant va fi transmis în direct duminică, de la ora 19.00 de TVR Timişoara şi TVR 3.

(w882)

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara